Tips en Tricks 

Hier vind je een heleboel informatie om jouw (werk)leven een stuk makkelijker te maken. Of je nu op zoek bent naar handige boekentips, slimme e-books, productiviteitsboosters of handige apps, je bent op de juiste plek beland.

Lees verder en ontdek hoe je met onze tips meer uit jezelf en je werk kunt halen.

Boeken

Ontdek hier welke boeken jou kunnen helpen bij persoonlijke ontwikkeling, timemanagement, leiderschap en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar praktische handleidingen of inspirerende verhalen, onze selectie van boeken geeft iedereen een POWer boost.

Zo word je productiviteitsninja 

In Zo word je een Productiviteit Ninja laat Graham Allcott je zien hoe je met ‘guerilla’ technieken als meedogenloosheid, zelfbewustheid, camouflage en behendigheid jouw eigen ninjastijl ontwikkelt. ''Werk met je volle aandacht, versla uitstelgedrag en leer om niet harder, maar juist slimmer te werken'' (citaat bol.com).
Zo word je productiviteitsninja

Het grote boek van rust op op werk

Heb jij last van de dagelijkse sleur en word je somber van alle spanningen en zorgen? Ben je op zoek naar manieren om meer rust en balans te vinden? En de druk op de werkvloer te verminderen en je werkplezier te vergroten? Dan is het boek: "Het grote boek van de rust op het werk" ideaal voor jou om te lezen. Dit boek, geschreven door Paul Wilson, een deskundige op het gebied van stressmanagement en welzijn op de werkvloer, biedt waardevolle inzichten en praktische adviezen om de rust in je werk te herstellen. Of je nu een stagiaire bent of een topmanager, een parttimer of een workaholic met burn-out, het is een onmisbare gids voor iedereen die op zoek is naar manieren om stress te verminderen, productiviteit te verhogen en meer voldoening te ervaren in het werk.
Het grote boek van de rust op werk

Zen & de kunst van een zorgeloos leven

Maak je je vaak zorgen over dingen die achteraf helemaal niet zo belangrijk bleken te zijn? Verlang je naar meer innerlijke rust, kalmte en een zorgeloze mindset? Dan moet je zeker het boek "Zen & de kunst van zorgeloos leven" lezen! Het boek daagt je uit om los te laten wat je niet kunt controleren en je te richten op het heden. Het nodigt je uit om te leven met aandacht, bewustzijn en acceptatie, en om de schoonheid en eenvoud van het moment te omarmen. Door middel van inspirerende verhalen, meditatieoefeningen en praktische tips leer je stap voor stap hoe je stress, zorgen en negatieve gedachten kunt loslaten. Je ontdekt hoe je je geest kunt kalmeren, je focus kunt versterken en een diep gevoel van innerlijke vrede kunt ervaren. De sleutel is om je alleen te focussen op het hier en nu. Daardoor bevrijd je jezelf van onnodige stress of zorgen en krijg je rust in je hoofd.
Zen & de kunst van zorgeloos leven

E-books

Ontdek hier welke e-books jou kunnen helpen om efficiënter te werken, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen of jezelf verder te ontwikkelen op professioneel vlak.
 • Power in je productiviteit

  Ben je op zoek naar praktische tips en strategieën om je productiviteit te verbeteren en je doelen efficiënter te bereiken? Dan is dit ebook perfect voor jou. Ontdek hoe je met eenvoudige maar krachtige technieken je workflow kunt optimaliseren, je tijd effectiever kunt beheren en je productiviteit kunt verhogen.
  Naar Ebook

  Power in je mailbox

  Ben je het zat om overspoeld te worden door e-mails en wil je leren hoe je je inbox kunt beheren als een pro? Dit ebook is speciaal ontworpen om je te helpen bij het organiseren en beheersen van je e-mailstroom. Ontdek praktische tips en strategieën om efficiënter te communiceren, je inbox te declutteren en je e-mailproductiviteit te verhogen.
  Naar Ebook

  Power in je sharepoint

  Ben je op zoek naar een effectieve manier om SharePoint te gebruiken voor het beheren en organiseren van je documenten en projecten? Dit ebook is jouw ultieme gids voor het maximaliseren van de kracht van SharePoint.
  Naar Ebook
 • Power in je agenda

  Ben je op zoek naar een effectieve manier om je agenda te gebruiken voor optimale productiviteit en time management? Dit ebook is jouw ultieme gids voor het beheersen en maximaliseren van de kracht van je agenda.
  Naar Ebook

  Power in je werkprocessen

  Ben je op zoek naar manieren om je werkprocessen te optimaliseren, efficiënter te werken en betere resultaten te behalen? Dan is dit ebook perfect voor jou.
  Naar EbookNaar Ebook

Productiviteitsboosters

Tijd is kostbaar, en productiviteitsboosters kunnen je helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Etsy shop

Ben je op zoek naar handige tools en hulpmiddelen die jouw leven efficiënter kunnen maken? Dan ben je in de Etsy shop aan het juiste adres. In deze shop vind je een scala aan producten die ontworpen zijn om je te helpen bij het organiseren van je tijd, het verhogen van je productiviteit en het bereiken van je doelen. Of je nu op zoek bent naar planners, notitieboekjes, digitale sjablonen of andere handige items, de Etsy shop biedt alles wat je nodig hebt om georganiseerd te blijven en het beste uit jezelf te halen. 
Meer info

ToDoIst

Op zoek naar een effectieve manier om je taken te organiseren en je productiviteit te verhogen? Gebruik dan ToDoIst, dé ultieme taakmanagementtool die je helpt om je taken moeiteloos te beheren en je doelen te bereiken. Met zijn eenvoudige functies zoals taakprioritering, herinneringen en projectplanning, stelt ToDoIst je in staat om al je taken op één plek te organiseren en je workflow te stroomlijnen. Ontdek hoe ToDoIst je kan helpen om georganiseerd te blijven, stress te verminderen en meer gedaan te krijgen.
Meer info

Monday

Je hebt verschillende projecten en wilt graag overzicht behouden? Gebruik dan Monday. Een uiterst handige projectmanagementtool die je helpt om projecten moeiteloos te plannen, te volgen en te beheren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare workflows en geavanceerde functies zoals teamsamenwerkingen en automatisering, maakt het beheren van projecten eenvoudig en efficiënt.
Meer info

LinkedIn

Ben je op zoek naar manieren om LinkedIn optimaal te benutten voor je bedrijf? Dit programma is jouw sleutel tot het ontdekken van de kracht van LinkedIn als een effectief zakelijk platform. Hier leer je hoe je LinkedIn strategisch kunt inzetten om je professionele netwerk te vergroten, leads te genereren, je merk te versterken en je bedrijf te laten groeien.
Meer info

No Stress programma

Wanneer je veel last hebt van stress klachten en deze, naast een POWer traject op wilt pakken dan raad ik het No Stress programma aan.

In een wereld die constant in beweging is is het van cruciaal belang om effectieve methoden te vinden om onze innerlijke rust te bewaren. Met het het No Stress programma, een cursus ontworpen om je te helpen navigeren door de uitdagingen van het moderne leven met kalmte en veerkracht. Tijdens deze cursus zul je ontdekken hoe je stressoren kunt identificeren, effectieve strategieën kunt toepassen om stress te verminderen en een gevoel van evenwicht en welzijn kunt krijgen.
Klik hier voor het No Stress programma

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifiek onderwerp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon op 06-28466353 of stuur een e-mail naar info@one2organize.nl.

We staan klaar om je te helpen bij het implementeren van deze tips en om je (werk)leven een stukje makkelijker te maken.

Disclaimer:
Let op, sommige producten die ik aanbeveel op deze pagina kunnen affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding kan ontvangen als je besluit om via deze links iets te kopen. Dit kost jou niets extra. Wees gerust dat ik alleen producten en diensten aanbeveel waar ik oprecht achter sta en die ik zelf zou gebruiken. Dank je wel voor je steun!
One2organize
Von Ossietzkypad 35
3069VS Rotterdam
KVK nummer: 57539731
Mail: info@one2organize.nl
Tel: 06-284 66 353
© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door YouniekLink
homeapartmentfile-empty