POWer in je productiviteit

3 maanden voor 3995,-

Mijn advisering en de POWertrajecten vul ik in op een Rotterdamse manier, met humor, direct en prikkend, to-the-point en efficiënt. Op mijn Linkedin pagina staan referenties van managers/ondernemers die al ervaring hebben met mijn Rotterdamse manier van werken.

Met de juiste hulp maak je 6 x sneller stappen in en aan je bedrijf. Het is mijn doel om jou de rust te geven om zonder afleidingen optimaal te presteren. Je verdoet geen tijd aan onnodige handelingen en processen.


POWer in je productiviteit

Weken 1 en 2 
Doelen, Dromen en Bioritme

Tijdens deze weken duik je in het identificeren en formuleren van jouw persoonlijke en professionele doelen en dromen. We moedigen je aan om heldere en specifieke doelstellingen te formuleren die je gedurende het hele POWertraject inspireren en motiveren.

Bonus 1: Doelenschema
Bonus 2: Werkboek
Bonus 3: Digitale coachingscall van 1 uur

Weken 3 en 4  Eisenhower

Duik dieper in de Eisenhower-matrix en ontdek hoe je taken kunt categoriseren op basis van urgentie en belangrijkheid. Dit stelt je in staat om effectiever te beslissen waar je jouw energie en tijd aan moet besteden.

Bonus 1: Invulschema
Bonus 2: Werkboek
Bonus 3: Digitale coachingscall van 1 uur

Weken 5 en 6 
Plannen en agenda

Krijg praktische tools en strategieen om effectief te plannen en jouw agenda te beheren. Ontwikkel vaardigheden om realistische planningen te maken en leer hoe je jouw tijd efficiënt kunt indelen om jouw doelen te bereiken. 

Bonus 1: Planner
Bonus 2: Werkboek
Bonus 3: Digitale coachingscall van 1 uur

Weken 7 en 8 
E-mail managen

In dit onderdeel ontdek je effectieve strategieën voor het beheersen en organiseren van jouw e-mailbox. Leer hoe je prioriteiten stelt, onnodige afleidingen minimaliseert en een systeem opzet dat jouw e-mailcommunicatie efficiënt en overzichtelijk houdt. Ontwikkel vaardigheden om op een gestructureerde manier met jouw digitale communicatie om te gaan, waardoor je meer tijd overhoudt voor de belangrijke taken in jouw leven.

Bonus 1: Invulschema
Bonus 2: Werkboek
Bonus 3: Live sessie om jouw agenda en e-mail in te richten van 4 uur

Weken 9 en 10  Kanban en Work In Progress:

Maak kennis met de Kanban- methode en het beheren van Work In Progress (WIP). Leer hoe je visueel jouw taken kunt organiseren, beheren en voltooien, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde workflow en het verminderen van overbelasting.

Bonus 1: Kanbanbord
Bonus 2: Werkboek
Bonus 3: Digitale coachingscall van 1 uur

Weken 11 en 12 Ontspanning en Balans:

In deze laatste weken staat het belang van ontspanning en het behouden van balans centraal. Je wordt begeleid bij het implementeren van praktische ontspanningstechnieken en het vinden van een evenwicht tussen werk en privéleven om duurzame prestaties en welzijn te bevorderen.

Bonus 1: Invulschema
Bonus 2: Werkboek
Bonus 3: Digitale coachingscall van 1 uur

Contact

Ben jij klaar om jouw doelen te verwezenlijken en meer structuur in jouw leven te creëren? Neem dan nu actie en zet de eerste stap naar een georganiseerder en productiever leven! 

Vul het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar info@one2organize.nl om je aan te melden voor het 
3-maanden durende POWertraject!
Contactformulier
One2organize
Von Ossietzkypad 35
3069VS Rotterdam
KVK nummer: 57539731
Mail: info@one2organize.nl
Tel: 06-284 66 353
© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door YouniekLink
homeapartmentfile-empty