POWer traject
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Mijn advisering en de POWertrajecten vul ik in op een Rotterdamse manier, met humor, direct en prikkend, to-the-point en efficiënt. Op mijn Linkedin pagina staan referenties van managers/ondernemers die al ervaring hebben met mijn Rotterdamse manier van werken.

Met de juiste hulp maak je 6 x sneller stappen in en aan je bedrijf. Het is mijn doel om jou de rust te geven om zonder afleidingen optimaal te presteren. Je verdoet geen tijd aan onnodige handelingen en processen.

Naast aan de POWer trajecten werk ik ook bij de analyse van bedrijven bij Build Your Business. Ben je geïnteresseerd in een POWer traject of Build Your Business, dan kun je op één van de links klikken.

Natuurlijk mag je mij ook bellen voor meer informatie.
POWer traject

Build your business

Wij zijn professioneel betrokken en weten door middel van de inzet van verschillende expertises snel en daadkrachtig tot de kern door te dringen. Met onze unieke aanpak en de 3 waardevolle trajecten analyseren wij álle onderdelen van jouw bedrijf.

Wij werken met het 3 stappenplan op basis waarvan jij een succesvoller bedrijf krijgt. Met de stappen Begrip, Bestudering en Beweging zorgt Build Your Business ervoor dat jij als ondernemer jouw doelen formuleert, welke dat ook zijn, maar ook dat resultaten behaald worden.
Build Your BusinessBekijk de flyer

Samenwerkingen

Build Your Business is een samenwerking met DSGlegal. 
DSGlegal
One2organize
Von Ossietzkypad 35
3069VS Rotterdam
KVK nummer: 57539731
Mail: info@one2organize.nl
Tel: 06-284 66 353
© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door YouniekLink
homeapartmentfile-empty