Mijn advisering doe ik op een Rotterdamse manier, met humor, direct en prikkend, to-the-point en efficiënt. Op mijn Linkedin pagina staan referenties van managers/ondernemers die al ervaring hebben met mijn Rotterdamse manier van werken.
Met de juiste hulp maak je dus 6 x sneller stappen in en aan je bedrijf. Het is mijn doel om jou de rust te geven om zonder afleidingen optimaal te presteren. Je verdoet geen tijd aan onnodige handelingen en processen.

Jouw team weet wat ze moeten doen op welk moment. Er wordt weer op een gestructureerde manier gewerkt aan de bedrijfsdoelen.Je werkzaamheden worden in kaart gebracht, gestructureerd en verbeterd. Ik sta naast je, ik ben zeer kritisch en denk met je mee. Geen ellelange opgestelde memo's, niet te veel vergaderen. We gaan slim, snel en met POWer aan de slag dus.

Naast aan de POWer trajecten werk ik ook aan het structureren van de levens van ondernemers bij Blue-Hornet en bij de analyse van bedrijven bij Build Your Business. Ben je geïnteresseerd in één van de POWer trajecten, Blue-Hornet of Build Your Business, dan kun je op één van de links klikken.

Natuurlijk mag je mij ook bellen voor meer informatie.
POWer traject

Build your business

Wij zijn professioneel betrokken en weten door middel van de inzet van verschillende expertises snel en daadkrachtig tot de kern door te dringen. Met onze unieke aanpak en de 3 waardevolle trajecten analyseren wij álle onderdelen van jouw bedrijf.

Wij werken met het 3 stappenplan op basis waarvan jij een succesvoller bedrijf krijgt. Met de stappen Begrip, Bestudering en Beweging zorgt Build Your Business ervoor dat jij als ondernemer jouw doelen formuleert, welke dat ook zijn, maar ook dat resultaten behaald worden.
Build Your Business

Blue-Hornet

Het is onze missie om gedreven ondernemende professionals op hun top te laten functioneren. Door ondernemers in staat te stellen hun leven optimaal te structureren, organiseren en plannen ontstaat er ruimte voor groei en veerkracht.

Succes bepaal je zelf en geluk is te organiseren. Voor Blue-Hornet is er geen limiet aan de groei van gedreven professionals die het optimale uit zichzelf willen halen. Er is alleen maar uitbreiding en verdieping in je eigen ontwikkeling en dit zorgt ervoor dat jij elke dag weer met energie opstaat en kan doen waar jij goed in bent.
Blue Hornet

Samenwerkingen

Blue-Hornet is een samenwerking met Tim Feijen. 
Build Your Business is een samenwerking met DSGlegal. 
DSGlegal
One2organize
Von Ossietzkypad 35
3069VS Rotterdam
KVK nummer: 57539731
Mail: info@one2organize.nl
Tel: 06-284 66 353
© Copyright 2022-2023 - Gemaakt door YouniekLink
homeapartmentfile-empty