Over One2organize

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Kijk gerust ook even rond op de andere pagina's. Maar laat ik mijzelf even voorstellen.

 

Ik ben Deborah Teunissen en ik ben eigenaar van One2organize. Ik heb een passie voor het organiseren van... nou ja alles. Ik word zelf onrustig van rommel en kan niks met de opmerkingen "we zien wel hoe dingen lopen", "het komt vanzelf wel goed" en "zo doen we het al jaren". 

 

Nee.. ik zorg dat de zaken tot in de puntjes geregeld zijn!  

 

Mensen die worstelen met hun agenda, e-mail of hun bestanden. In de stress schieten omdat ze iets moeten organiseren maar echt geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Ik help ze graag en goed.   

 

 Deborah Teunissen, Time-management, organiseren, professional organizer, minder werkdruk

ICT, AI en meer....

Jarenlang heb ik als managementassistent en directiesecretaresse gewerkt. Ik heb zo veel werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij de overheid. Ik kwam zo ook in contact met ICT en dus met verschillende applicaties.

In die jaren heb ik veel ervaring opgedaan (en met plezier leren werken) met onder andere:

 

 

Je kunt wel zeggen dat ik Tech savvy ben. Wil je ook samenwerken om zo meer grip te krijgen op je werk? Wil je ook digitaal handiger worden? Klik dan op één van de subpagina's en bekijk wat ik voor je kan betekenen.