Over One2organize

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Kijk gerust ook even rond op de andere pagina's. 

 

One2organize bestaat uit een efficiënt werkende club van professional organizers, personal assistants, secretaresses en office-managers.

 

Deborah Teunissen, professional organizer, is de eigenaar van One2organize. "Ik heb een passie voor het organiseren van... nou ja alles. Ik word zelf onrustig van rommel en kan niks met de opmerkingen "we zien wel hoe dingen lopen", "het komt vanzelf wel goed" en "zo doen we het al jaren".  Nee.. ik zorg dat de zaken tot in de puntjes geregeld zijn!  Mensen die worstelen met hun agenda, e-mail of hun bestanden. In de stress schieten omdat ze iets moeten organiseren maar echt geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Ik help ze graag en goed"  

 

"Wij vinden het een uitdaging om elke klant optimaal te bedienen. Niets is leuker wanneer je goede reviews krijgt en letterlijk een ontspannender ondernemer voor je hebt zitten, nadat ze met ons zijn gaan samenwerken, daar doe je het natuurlijk voor"

 Deborah Teunissen, Professional organizer | eigenaar One2organize I personal/virtual assistant | workshops | project assistent I VA/PA inhuur I Op efficiënte wijze meer structuur, rust en orde in e-mail, agenda, administratie en archief


Samenwerkingen

In de loop der jaren heeft Deborah contacten gelegd met (zelfstandige) professionals op het gebied van efficiënte ondersteuning op hoog niveau. Door deze contacten kunnen werkzaamheden op de meest uiteenlopende gebieden optimaal opgepakt worden. Denk hierbij aan evenementenorganisatie en PA's voor CEO's. Allemaal delen ze dezelfde passie voor hun vak. Humor en een typische Rotterdamse insteek omschrijft het werken.

 

Deborah "Ik ben altijd op zoek naar nieuwe professionals om mee samen te werken. Uitbreiden en heel Nederland kunnen bedienen is een ambitie van mij".


Wil je van start?

Wil je ook samenwerken met één van onze professionals om zo meer grip te krijgen op je werk? Wil je ook digitaal handiger worden? Klik op één van de subpagina's en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen. 


Ben je zelf een professional organizer/office-manager?

Na het lezen van de informatie ben je zelf enthousiast geworden om met of voor One2organize ingezet te worden voor opdrachtgevers. Wanneer je beschikt over een Rotterdamse instelling, je met humor werkt en in (creatieve) oplossingen denkt, zijn wij op zoek naar jou. Stuur ons een bericht en wij spreken graag met je af. 

Misschien werken wij snel samen!