Over One2organize

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Kijk gerust ook even rond op de andere pagina's. Maar laat ik mijzelf even voorstellen.

 

Ik ben Deborah Teunissen en ik ben eigenaar van One2organize. Ik heb een passie voor het organiseren van... nou ja alles. Ik word zelf onrustig van rommel en kan niks met de opmerkingen "we zien wel hoe dingen lopen", "het komt vanzelf wel goed" en "zo doen we het al jaren". 

 

Nee.. ik zorg dat de zaken tot in de puntjes geregeld zijn!  

 

Vroeger

 

Ik wilde vroeger als klein meisje "juffrouw" worden. Het leek mij fantastisch om mensen iets uit te leggen. Mijn bureautje op mijn kamer was opgeruimd en geordend. Natuurlijk vond ik dat ik in het juffrouw-zijn erg goed was. Ik ben dan wel geen docent geworden, mensen zaken uitleggen ligt mij nog steeds nauw aan het hart. Mensen die worstelen met hun agenda, e-mail of hun bestanden. In de stress schieten omdat ze iets moeten organiseren maar echt geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Ik help ze graag en goed.   

 

 Deborah Teunissen, Time-management, organiseren, professional organizer, minder werkdruk

En toen....de droom

 

Jarenlang heb ik als managementassistent en directiesecretaresse gewerkt. Ik heb zo veel werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij de overheid. Werken volgens vaststaande formats en procedures. Binnen kaders en richtlijnen. Maar het bleef borrelen... het idee om voor mijzelf te beginnen. De vrijheid om zelf je werk in te kunnen delen, de vele contacten die je opdoet, de mogelijkheden om iets op te bouwen, het denken outside the box... ik droomde er al lang van.

 

Actie

 

Omdat ik van mening bent dat je beter iets wel kunt doen dan spijt hebben van de dingen die je niet doet, heb ik de stap genomen. One2organize is een feit. DE expert op het gebied van het plannen en organiseren van werk en tijd. Ik zet mij ook in voor ouderen en anderen die (nog) niet zo bekwaam zijn op het gebied van internet en e-mail. Dit doe ik bij de bibliotheek Rotterdam. 

 

Aan de slag

 

Ben je enthousiast geworden om samen met mij te werken en zo grip te krijgen op je werk? Kijk op één van de subpagina's wat ik voor je kan betekenen. 

 

Contact opnemen?

Ben je al helemaal enthousiast geworden? Werk je graag met iemand met gevoel voor humor en ben je niet bang voor een directe Rotterdamse? Neem dan contact op met mij. We gaan dan snel aan de slag!