Google, basis principes van online marketing

AIs je een eigen bedrijf start moet je aan marketing doen. En dan ook digitaal en online. Je weet alleen niet waar je die informatie vandaan moet halen. Waar begin je en wat moet je echt wel en niet doen.

 

Op een KvK bijeenkomst bezocht ik de boeiende presentatie van een medewerker van Google. Zij gaf mij de tip om op de digitale werkplaats van Google te kijken. Ik lever geen half werk dus ik heb mij gelijk ingeschreven voor de hele training “basisprincipes van online marketing”.

Online marketing

In deze training leer je alle ins en outs op het gebied van online marketing; hoe richt je je website in, wat is SEO, hoe haal je de beste resultaten met Google Analytics en hoe behaal je (dus) het grootste rendement uit je online inspanningen.

 

Het is mogelijk om in eigen tijd en online de 26 lessen te doorlopen. Na elke les doe je een kleine toets voordat je door kan naar het volgende onderwerp. Na alle lessen te hebben doorlopen moet je een eindexamen doen. Van de 40 vragen moet je minstens 80% goed hebben… en ik kan dus nu melden dat dat mij gelukt is. Ik ben vanaf nu een expert.

In de praktijk

Natuurlijk pas ik deze kennis direct toe in mijn eigen bedrijf en in die van mijn klanten. Wil je meer weten, want wil jij ook je online strategie verbeteren? Neem dan contact met mij op. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0