Meest gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met mij op. 

Vraag Antwoord

Wat doet een professional organizer (PO) ?                                                                                                                                                                 

"Een PO is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een PO begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. POs kunnen van onschatbare waarde zijn voor zowel particulieren als bedrijven" (bron Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers NBPO)

Moet ik een PO in dienst nemen?

Nee, dat is niet nodig. One2organize is een eigen onderneming die zelf belastingen en sociale premies afdraagt. Inhuring gaat via een offerte en een factuur. 

Is een PO wel gecertificeerd? 

One2organize heeft de opleiding tot PO van het NBPO afgerond. Per 1 augustus 2018 is One2organize aspirant-lid van het NBPO.

Is het inhuren van een PO niet duur?

Het inhuren van een PO is een investering. Doordat je leert efficiënter te werken hou je tijd over voor je "echte" werk. Het is ook mogelijk om het werk gedeeltelijk uit te besteden aan een PO. Zo hou je nog meer tijd over. En tijd is geld! 

Wat onderscheid One2organize van andere PO'ers?

One2organize is zelf ook een ondernemer in hart en nieren. De kansen, maar ook uitdagingen die dat met zich meebrengt zijn One2organize bekend.  One2organize is professioneel, betrokken en flexibel om samen te werken aan het gestructureerd laten verlopen van jouw werk! Gun jezelf ook verminderde werkdruk en tijdwinst.