Personal Assistant (PA)

Als ondernemer heb je soms behoefte om bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan een professional. Misschien tijdelijk, bij een piekbelasting of tijdens een project. Of misschien op reguliere basis. Ik bied deze mogelijkheden, zowel op afstand als bij je op de werkplek.

 

Plannen en organiseren

Het plannen van het eigen werk als ondernemer en daarbij rekening houden met ad-hoc zaken en deadlines is lastig. Daarnaast is er een constante stroom van e-mails en moet je ook nog werken aan je social media.

 

Je verliest het overzicht en voelt je overspoeld, gestrest en gespannen. De werkdruk neemt toe. Het lijkt of je geen tijd meer hebt voor al je (inhoudelijke) werkzaamheden en je privé activiteiten. Het werken in een geordende werkomgeving werkt veel productiever. Ik (re)organiseer jouw e-mail, agenda en social media of neem dit werk van je over. Door mij in te huren behoud je overzicht en word je niet meer afgeleid.

 

Zo werk je op een rustige en efficiënte manier.   

 

Je hebt de keuze om mij structureel of op tijdelijke/projectmatige basis (bijvoorbeeld voor het organiseren van een workshop/training) in te huren. Neem voor een tijdelijke klus contact met mij op. Ik brainstorm graag met je verder over de invulling van deze ondersteuning.

 

Maandpakketten

Wil je de e-mail georganiseerd en beantwoord hebben? Of wil je daarnaast geen omkijken meer hebben naar je agenda? Maar wellicht vind je het ook fijn als je social media ingepland is?

Kies het maandpakket dat het beste bij jouw situatie past. 

 


Ben je enthousiast geworden?

Neem dan contact met mij op.