Personal Assistant (PA)

Als ondernemer heb je soms behoefte om bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan een professional. Misschien tijdelijk, bij een piekbelasting of tijdens een project. Of misschien op reguliere basis. Wij bieden deze mogelijkheden, zowel op afstand als bij je op de werkplek.

 


Plannen en organiseren

Het plannen van het eigen werk als ondernemer en daarbij rekening houden met ad-hoc zaken en deadlines is lastig. Daarnaast is er een constante stroom van e-mails en moet je ook nog werken aan je social media.

 

Je verliest het overzicht en voelt je overspoeld, gestrest en gespannen. De werkdruk neemt toe. Het lijkt of je geen tijd meer hebt voor al je (inhoudelijke) werkzaamheden en je privé activiteiten. Het werken in een geordende werkomgeving werkt veel productiever. Wij (re)organiseren jouw e-mail, agenda en social media of nemen dit werk van je over. Door ons in te huren behoud je overzicht en word je niet meer afgeleid.

 

Zo werk je op een rustige en efficiënte manier.   

 

Je hebt de keuze om ons structureel of op tijdelijke/projectmatige basis (bijvoorbeeld voor het organiseren van een workshop/training) in te huren. Natuurlijk is ook de projectondersteuning bij ons in goede handen. Neem voor een tijdelijke klus contact met ons op. Wij brainstormen graag met je verder over de invulling van deze ondersteuning.

 


Maandpakketten

Wil je op structurele basis de e-mail georganiseerd en beantwoord hebben? Of wil je daarnaast geen omkijken meer hebben naar je agenda? Maar wellicht vind je het ook fijn als je social media ingepland is?

Kies het maandpakket dat het beste bij jouw situatie past. 

 Wil je dit ook?

Wil je ook samenwerken met één van onze professionals om zo meer grip te krijgen op je werk? Wil je ook digitaal handiger worden? Klik op één van de subpagina's en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. Ben je enthousiast geworden, boek dan je gratis proefsessie of gesprek.