Organiseren

10 onmisbare productiviteitstools voor je business
Organiseren · 18. juni 2021
Als ondernemer wil je graag zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen hand houden. Dit kost je alleen echt heel veel tijd. Je hebt hier zoveel verschillende programma’s en tools voor, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Grenzen aangeven!
Organiseren · 15. mei 2021
Je eigen grenzen aangeven is belangrijk voor je eigen bestwil. Is jouw agenda ook altijd vol gepland tot de laatste minuut? Met veel te veel klusjes en taken, waarvan de helft van iemand anders is? Je tijd wordt opgeslurpt met werkzaamheden die een ander makkelijk zelf kan doen. Het is tijd om grenzen te stellen. Hiermee is het duidelijk hoe je behandeld wilt worden en maak je ruimte voor jezelf. Wanneer je dit niet doet heb je grote kans op emotionele en mentale klachten.

Werken met e-mail doe je zo!
Organiseren · 23. maart 2021
Is de mailbox voor jou ook een grote stressfactor? Niet zo gek, want dat is het voor veel ondernemers. 100 e-mails per dag is tegenwoordig niets meer. Jouw e-mailprogramma staat altijd open en de hele dag word je afgeleid door binnenkomende berichten. Je gebruikt het als agenda, je takenlijst en misschien zelfs als archief. Herkenbaar?

Werken in de cloud
Organiseren · 15. februari 2021
Werken met je hoofd in de wolken? Nee dat wordt niet met een “Cloud” bedoelt. Een Cloud is een online omgeving waar al je bestanden zijn opgeslagen. De data hiervan staan opgeslagen op de servers van je provider. Dit wordt gedaan in een beveiligde omgeving op het internet. Je kunt altijd en overal bij je bestanden zolang je een internetverbinding hebt. Het is dus simpelweg gezegd niets anders dan online werken. En dat is de Cloud waar we het met dit blog over gaan hebben.

Organiseren · 15. oktober 2020
Eén of meerdere digitale agenda's bijhouden is een flinke uitdaging en vraagt veel creativiteit. Voor iemand die prima kan plannen is dit geen probleem. Alleen voor de meesten is dit een drama wat flink wat hoofdpijn oplevert. Krijg jij hier ook hoofdpijn van?

Organiseren · 01. oktober 2020
Nee zeggen.. wat moeilijk. Je wilt niemand teleurstellen en je wilt ook iedereen wel helpen. Maar je eigen schema dan? Nee zeggen is de mooiste techniek die je jezelf kunt aanleren.

Organiseren · 14. augustus 2020
Hoe bereik je je doelen, snel en zonder gedoe? Hoe haak je niet af en doe je waar je van gedroomd hebt?

Organiseren · 20. juni 2020
Hoe maak je een goede website? 4 top-tips om gelijk aan de slag te gaan.

Organiseren · 19. april 2020
Wil jij ook een georganiseerde e-mail, maar vind je het lastig om te starten? Lees dan snel verder.

Organiseren · 21. maart 2020
Werken in de cloud, is dat nou echt handig? Jazeker.....

Meer weergeven