Feng Shui

Vorige week een super interessante workshop Feng Shui gevolgd. Ik kan het iedereen aanraden die zijn/haar werkplek anders wil inrichten en opruimen. Een werkplek op de juiste plaats in huis, of de werkplek elders optimaal ingericht en geplaatst zorgt voor een productief werkleven.

 

Beginnen met het opruimen van de overtollige werkspullen is een goede start om een schone en fijne werkplek te hebben. Wanneer er ook (hobby) spullen van anderen rondslingeren, kun je onmogelijk optimaal focussen op je eigen werk. 

 

Op het moment dat je duidelijk hebt welk element jijzelf bent en ook wat het beste bij jou past kan het leuke werk beginnen. Het aanpassen en inrichten van je werkplek. Je ziet snel resultaat in de zin van een fijne, opgeruimde plek waar de energie optimaal is. 

 

Je kunt je werk natuurlijk snel en efficiënt inrichten, maar als je geen fijne werkplek hebt, werk je toch niet naar je zin. De moeite waard dus om deze workshop te volgen.

 

Lees meer op: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6584798213448966144/

Reactie schrijven

Commentaren: 0