· 

4 tips voor het maken van een goede website

Als ondernemer wil je een goed werkende website die ook nog vaak bezocht wordt. Je denkt dat je er bent wanneer je een simpele website hebt gemaakt. Helaas komt er veel meer bij kijken om ervoor te zorgen dat jouw website goed bezocht en gewaardeerd wordt. Goed bezochte websites scoren hoog in de Google-ranking en dat wil jij ook. Want een hoge ranking betekent ook dat je snel bent gevonden door potentiële klanten. 

4 tips:

  1. Bedenk voor je kiest voor een hostingbedrijf welke mogelijkheden je op je website wilt hebben. Niet elk bedrijf biedt alle mogelijkheden aan. Je wilt er niet achter komen dat een belangrijke feature niet op de website geplaatst kan worden, wanneer je website al live is. Maak je website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. 
  2. Verdiep je in het schrijven van website teksten en in SEO. Schrijf in de taal van de klant. Snapt hij de termen en begrippen die je gebruikt?
  3. Gebruik Google analytics om het verkeer op je website bij te houden en te analyeren. Pas pagina's aan die minder presteren.
  4. Plaats regelmatig nieuwe content op je website. Google en klanten houden van websites die "leven". 

Vind je dit niet leuk, of heb je er geen tijd voor. Neem dan contact met mij op. Ik kan je helpen om je website te optimaliseren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0