1-op-1 coaching

Je bent digitaal best handig en je weet goed wat voor taken en werkzaamheden er liggen. Maar toch voel je je overspoelt en gestrest. De mailbox loopt over en je kunt niks makkelijk terugvinden. Het kan vast beter, sneller en makkelijker. Natuurlijk!

 

Kies dan voor de 1-op-1 coaching. Dit intensieve programma inventariseert, adviseert en zorgt voor praktische handvatten waar jij mee verder komt. Geen vage managementmodellen, geen theorieën aanleren, gewoon direct en praktisch aan de slag. Na afloop ben je klaar voor een rustig, efficiënt en geordend werkleven!

 

Kies één van de onderstaande pakketten en pak een gedeelte of het gehele werk grondig aan. Je kunt snel weer verder. Je kunt kiezen voor een APK om het gehele werkproces door te nemen. Maar je kunt ook een workshop inplannen om je kennis op het gebied van Outlook en/of SharePoint up-to-date te houden. 

 

Onze expertise ligt op het gebied van professional organizing. Wanneer de soft-of hardware die je gebruikt aan vervanging toe is, zullen wij je daarover adviseren. Je dient dit dan zelf of via een ICT-er op te lossen. 

 

Kijk bij "Ebooks" om alvast een goede start te maken.  

 


APK

Wil je in korte tijd geholpen worden kies dan de APK van 2 uur. Neem je liever iets langer de tijd, kies dan één van de andere pakketten. Klik op het pakket voor meer informatie. Boek gelijk een afspraak via

"Book Appointment" aan de rechterkant.

 

Wij gaan er bij deze pakketten vanuit dat je enige kennis hebt van de mogelijkheden van e-mail en een digitale agenda. 

Workshops

Je bent ondernemer en je hebt behoefte aan meer kennis op het gebied van het werken met Sharepoint of Outlook. Je wilt hier niet teveel tijd aan kwijt zijn. Kies dan voor één van de onderstaande praktische workshops. Je leert nieuwe informatie en gaat direct zelf oefenen. 

 

Boek gelijk een afspraak via

"Book Appointment" aan de rechterkant.Wil je dit ook?

Wil je ook samenwerken met één van onze professionals om zo meer grip te krijgen op je werk? Wil je ook digitaal handiger worden? Klik op één van de subpagina's en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. Ben je enthousiast geworden, boek dan je gratis proefsessie of gesprek.