1-op-1 coaching

Je bent digitaal best handig en je weet goed wat voor taken en werkzaamheden er liggen. Maar toch voel je je overspoelt en gestrest. De mailbox loopt over en je kunt niks makkelijk terugvinden. Het kan vast beter, sneller en makkelijker. Natuurlijk!

 

Kies voor de 1-op-1 coaching van One2organize. Dit intensieve programma inventariseert, adviseert en zorgt voor praktische handvatten waar jij mee verder komt. Geen vage managementmodellen, geen theorieën aanleren, gewoon direct en praktisch aan de slag. Na afloop ben je klaar voor een rustig, efficiënt en geordend werkleven!

 

Kies één van de onderstaande pakketten en pak een gedeelte of het gehele werk grondig aan. Je kunt snel weer verder.

 

Ik ga er bij deze pakketten vanuit dat je enige kennis hebt van de mogelijkheden van e-mail en een digitale agenda. Mocht je wel wat extra kennis kunnen gebruiken, kijk dan bij de workshops. Misschien zit er een leuke workshop bij die je kunt volgen om je kennis weer up-to-date te brengen.

 

Mijn expertise ligt op het gebied van professional organizing. Wanneer de soft-of hardware die je gebruikt aan vervanging toe is, zal ik je daarover adviseren. Je dient dit dan zelf of via een ICTer op te lossen. 

 

Pakketten

Wil je in korte tijd geholpen worden kies dan de APK van 2 uur. Dit pakket is nu afgeprijst van € 199,- naar € 99,- euro. Neem je liever iets langer de tijd, kies dan één van de andere pakketten. Klik op het pakket voor meer informatie.

 

Ben je enthousiast geworden?

Neem dan contact met mij op of plan gelijk een intakegesprek of coachingssessie in via de "Book Appointment" knop rechts.